Žabátko, ale dost lidí je odpoledne v práci a než aby děti trávily čas jenom v družině, tak z ní běhají na kroužky. Ne každý je odpoledne doma. Můj muž například nebyl ve všední den odpoledne doma ještě nikdy a to jsem s ním 13let. Nelze samozřejmě ale paušalizovat. Na kroužky chodí i děti, které doma jednoho z rodičů mají. Ale například moje děti chodí na kroužky, protože na ně chtějí chodit a baví je, mají tam kamarády, partu...Ve škole zase chodí na kroužky, na který chodí i spolužáci, takže těch důvodů je plno..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.