Přidat odpověď
Jenom malý dotaz. Chcete, aby učitelky učily nebo mají psát a psát a psát, co by měli udělat nebo co udělaly? Přijde mi to jako békovina. Když něco nevím, tak se zeptám. A u dětí na druhém stupni mi to přijde jako totální zhovadilost. Snad mají vlastní zodpovědnost??? Nebo se za ně má řešit všechno? Tak dostanou pětku, je to jejich problém. Je to jejich život. Teda přístup k nim jako k miminům mě fakt dokáže hooodně rozčílit. Takhle se zodpovědnosti za svoje činny, resp. nečinny nikdy nenaučí! Ono každý si řekne, ˇže ty učitelky na tyhle věci mají času dost. Pracují od 8 do půl druhý a to maximálně, mají prázdniny, atd. atd. OMYL!! Chodí domů ze školy hotové kolikrát později než kdyby pracovaly v kanclu. Mají plnou hlavě dětí, jejich problémů, jak co budou řešit. Mají obrovskou zodpovědnost nejen za to, aby se dětem nestalo nic fyzicky, ale hlavně aby je pomohly rozvíjet psychicky. Lidi jsou fakt krátkozraký!!! A prázdniny? Neustálé vzdělávání a práce. Jo, to je opravdu volno, jak má být. Teda jsem se rozčílila nebo co...
Předchozí