Přidat odpověď
Kdybych já osobně měla překopat dnešní jídelníček zakladatelky tak, aby nemusela jíst často a zároveň nenabírala, tak k snídani si dám krajíc chleba s tvrdým sýrem, k tomu dávku zeleniny nebo ovoce (rajče nebo mrkev nebo jabko atd.). V poledne klidně banán s hruškou nebo jabkem a s tím rýžovým chlebíčkem a vydržím do večera, kdy si dám kari s rýží, ale na kuře se vykašlu a večeři udělám tak, že uvařím rýži, okořením sypkým karí, vedle si na troše vody narychlo udusím zeleninu (papriky, cukety, brokolici, ten hrášek třeba) a smíchám s rýží. Pokud bych chtěla mermomocí to kuře, tak si ho udělám bez tuku. Rozhodně se vyhnu kupovaným karí směsím (je v nich olej) a všeobecně přípravě večeře na oleji. Tou zeleninou se to nastaví a nesní pak zakladatelka tolik rýže a masa.
Předchozí