Ahoj,
prosím, není tu někdo, kdo má doma tuhle pekárnu? Asi má číslo 0652, ale nevím, jestli je to důležité.
Jedná se mi o toto:
Mám pekárnu koupenou v Tescu pod jejich Tesco-značkou (dárek). Asi po roce se mi oloupal ten teflon na lopatce a v nádobě, přestože jsem tam nic škrabavého nedávala. Teflonové výrobky s narušenou vrstvou považuju za závadné a odmítám je používat (teflon se v malých částečkách loupe dál do jídla).
Zdá se, že ta moje Tesco pekárna odpovídá typu Vega od Ety (zřejmě i podle toho, co píšou tady http://www.pekarny.unas.cz/vseopekarnach_vega.html).
Na tu Etu se dá koupit náhradní nádoba s lopatkou, na Tesco neseženu nic. Ale nechci vyhodit funkční přístroj jenom kvůli nádobě.
A konečně k věci - máte někdo tu Etu a byli byste ochotni mi změřit určité rozměry na té nádobě, abych věděla, jestli mi ta Eta bude pasovat? Byla bych fakt moc vděčná, pekárna mi v domácnosti docela chybí, zvykla jsem si na ni (ačkoli jsem nejdřív nadávala, když jsem ji dostala
)
Moc děkuju za pomoc. Kdyžtak se ozvěte nejdřív sem a já už se pak obrátím přímo na někoho konkrétního, ať to nedělá 10 lidí najednou