U nás byla kritéria pro výběr: aby se to hodilo k příjmení (máme tam 2 r a je hodně tvrdé), aby nebylo v nejbližší rodině již použité (nemám ráda, když jsou v rodině např. strýc, děda a vnuk stejného jména), aby se s tím jménem dalo různě pracovat (zkracovat, zdrobňovat) a aby se líbilo jak mně, tak manželovi :) bylo to náročné...ale z výše uvedeného se mi Erik nelíbí, pro omezenou možnost té práci s tím jménem (Erža mi přijde zvláštní, Eríček přímo hrozné, Eríšek jak na pejska)..ale asi každý jak to cítí. Já takhle toužila po Hanušovi a neprošel do užšího výběru z důvodu nevyhovění všem kritériím - nelíbil se manželovi :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.