| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

cestuje kočka za kocourkem:)
Ale upřímně naše číča má mrouskání tak pohodový, že ani nevím, jestli jí dát vykastrovat...je jen hodně mazlivá a víc vrní, ale je potichá...

Ale upřímně ty papírový kočky vyjdou děsně draho...dát 6-8tis za papíry by se mi nechtělo...ty kočky se testijí na genetické vady, musí mít všechno dostupný očkování...to by mě opravdu nebavilo...je hodně lidí, co chce mít určitou rasu, ale na výstavy nechce, tudíž jim jsou papíry na nic...
Nicméně musím říct, že veškerý ,,neznačkový" kočky mi přijdou mnohem mazlivější, než ty značkový...a jakože mám v okolí hned několik lidí s peršankama, britkama, ale žádná není tak tulivá jako ty moje dvě potvory a potažmo všech 6 koťat...za chvíli se probudí, tak očekávám obležení kočičkama~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.