Já doporučuji impregnovat a to hlavně ty zimní boty kde je kombinace kůže s textilem. Membrána je při výrobě jemně nalepená na podšívkovinu,toho beránka a chozením se má uvolnit,je mezi podšívkou a svrškem.Tu neimpregnujete. Ale textilní svršek se rychle promočí a dostává se voda mezi svršek a membránu,ta ji sice nepustí dal,ale pokud se bota potom správně nevysuší,není to dobré.Nepřeji vám vidět jak to vypadá,když takovou botu zhodíte z podešve a kouknete pod svršek. Doporučuji i celokoženou,hlavně v oblasti švů,ale tak to až tak hrotit nemusíte.
Já používám impregnaci i na boty nemembránové a ty jsem taky ve zdejších břečkách nepromočila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.