Přidat odpověď
Chtěla bych se zeptat, jestli máte nějakou zkušenosti s touto značkou obuvy-respektive s podrážkou u této obuvy a její výdrží, prodává ji Reno.?????????????????
Riskla jsem druhé boty,tentokrát vysoké, zimní této značky-ceny byla výhodná 500,- (původně 1000,-)-měli tam poslední. Kluk boty nenosí ani 14 dní a už po 1. dnu se mu podrážka začala viditelně sešlapávat- byl tam takový vyvýšený vzorek-a mizet (hlavně v oblasti paty a jejího kraje), ani ne po 2 týdnech už je pata prakticky úplně bez vzorku a zbytek podrážky není nijak silný,počítám po měsíci nošení by se prošlapala úplně na díry stejně tak jako onehdy polobotky. Prý se jedná o mechanické poškození a nemívají na to reklamace, nicméně zkusila jsem to-(navíc já ty minulé také nešla reklamovat a zkousla to, dochodil to s dírama a pak už nosil sandále. Ale teď v zimě nemůže chodit přeci s dírama v podrážce-do bot okamžitě teče voda..Máme i jiné boty z Rena-jinou značku (kupované třeba také v 50ti procentní slevě)a u nich s podrážkou nemáme vůbez žádný problém a po synovi je zdědila dcera...
Předchozí