| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Určitě se nenech odbýt! Klidně jim řekni, že to poženeš až před znalce, nebo že na ně pošleš ČOIku. Většinou se leknou... Myslím ale, že reklamaci uznají.
A i kdyby ne, stejně budeš muset koupit nové boty - přece ho nenecháš chodit v těchhle...

Já ty boty reklamovala až po koupi nových - takovýhle nekvalitní výrobek prostě nechci! Nehledě na to, že jsem se při koupi ptala, jak moc je ta membrána kvalitní, a bylo mi řečeno, že je to něco jako goretex, akorát to není patentované, takže se to prostě jmenuje jinak, ale princip a užitné vlastnosti jsou stejné.

Popravdě - byla jsem rozhodnuta z toho obchodu bez peněz neodejít.

Já mám ale obecně při reklamacích velké procento úspěšnosti - přicházím tam obvykle tak vytočená a dávám tak pádné argumenty, že se mě asi leknou~t~~o~
Manžel se tím baví - on by to kolikrát ani neřešil...Hlavně se jako právník baví tím, co všechno mi za reklamace uznají...

Mě ale prostě děsně točí, že se prodávají nekvalitní výrobky. Já kupuju a platím si za to, že si koupím věc, která něco vydrží - u bot tuplem! Kdyby mě rovnou upozornili, že je věc nekvalitní, nikdy bych si ji nekoupila - to jim také říkám. Většinou se při koupi i vlezle vyptávám, jak moc je výrobek kvalitní a jestli to vydrží takové a takové podmínky a následně pak při reklamaci tímto argumentuji...
Peníze opravdu netrhám na stromě - mě by za nekvalitní práci taky nikdo nezaplatil, tak nechápu, proč bych já měla platit někomu za to, že prodává šmejd, který jsem náhodou koupila..~d~~q~

Držím ti palce!~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.