Určitě se nenech odbýt! Klidně jim řekni, že to poženeš až před znalce, nebo že na ně pošleš ČOIku. Většinou se leknou... Myslím ale, že reklamaci uznají.
A i kdyby ne, stejně budeš muset koupit nové boty - přece ho nenecháš chodit v těchhle...
Já ty boty reklamovala až po koupi nových - takovýhle nekvalitní výrobek prostě nechci! Nehledě na to, že jsem se při koupi ptala, jak moc je ta membrána kvalitní, a bylo mi řečeno, že je to něco jako goretex, akorát to není patentované, takže se to prostě jmenuje jinak, ale princip a užitné vlastnosti jsou stejné.
Popravdě - byla jsem rozhodnuta z toho obchodu bez peněz neodejít.
Já mám ale obecně při reklamacích velké procento úspěšnosti - přicházím tam obvykle tak vytočená a dávám tak pádné argumenty, že se mě asi leknou
Manžel se tím baví - on by to kolikrát ani neřešil...Hlavně se jako právník baví tím, co všechno mi za reklamace uznají...
Mě ale prostě děsně točí, že se prodávají nekvalitní výrobky. Já kupuju a platím si za to, že si koupím věc, která něco vydrží - u bot tuplem! Kdyby mě rovnou upozornili, že je věc nekvalitní, nikdy bych si ji nekoupila - to jim také říkám. Většinou se při koupi i vlezle vyptávám, jak moc je výrobek kvalitní a jestli to vydrží takové a takové podmínky a následně pak při reklamaci tímto argumentuji...
Peníze opravdu netrhám na stromě - mě by za nekvalitní práci taky nikdo nezaplatil, tak nechápu, proč bych já měla platit někomu za to, že prodává šmejd, který jsem náhodou koupila..
Držím ti palce!