Jednak nelze srovnávat město s vesnicí. Na vesnici, je to trochu jiné. Bratr bydlí na vesnici, děti sváží do školy autobus a synovec začal jezdit sám od 4. třídy, do té doby se střídali s ostatními rodi, buď děti vezli autem a nebo je jeden doprovodil autobusem a já to považuju celkem za rozumný. Já bydlím ve městě a děti jsem ještě ve druhé třídě vodila ráno do družiny a odpoledne je z družiny vyzvedávala. Byla jsem sama a zvládla jsem to. Nechat jezdit samotného prvňáka mhd nebo autobusem mi přijde nezodpovědný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.