| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ježíš, přestaňte to řešit.....mě to už přijde trapný.
Jinak, Armani je známý návrhář, Lakatoš zní jako cikánské jméno, mrně má snědší pleť no a černý humor je na světě. Přece to chápe každý a probírání toho, jaké je mrně chuďátko, jak by to mohl běloch, nebo ital, nebo maďar....přece všichni víme, o co tady jde, je to jen vtip, vtipy jsou různé, tento je trefný. O romech je rozšířeno, že kradou a bohužel to je většinou pravda, i já mám několikrát takovou zkušenost, dohnalo mě to k tomu se přestěhovat do jiného města....už se to nedalo. Bohužel mi tam zůstali přátelé a od nich neustále slýchám nějaké stesky a problémy....
Je to prostě realita, vtip byl myšlený jako vtip, já jsem se nad ním zasmála jako nad spoustou jiných vtipů a nebádala jsem nad detailama. To je ve zvyku jen tady na rodině, patlat se v nesmyslech. Až bude mrně tak veliký, že bude ovládat PC a internet, tohle ho opravdu nebude zajímat a pokud bude inteligent, zasměje se tomu. Řešíte nesmysly.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.