| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A to tak, že blbě ~8~
Asi jediné co funguje je dobře vyvážený jídelníček, aby tělo bralo cukry z luštěnin, zeleniny, ovoce, třeba ovesné vločky mají dost cukrů... a nenutilo Tě jíst klasický cukr.
Taky jsem teď začala cvičit snažím se denně nebo aspoň ob den hodinu a půl se pohybovat (eliptical + půl hodiny potom posilování břicha), snažím se líp řešit jídlo přes den, ale šílenost je pro mě taky sladké. Hůř o to, že si jím posiluju nervy - díky dcerky "horšímu" zdrchávání se po otřesu mozku jsem docela často k.o. a fakt se musím držet, abych po sladkém nešla ~7~
A teda vím, že po porodu mi radila internistka si ráno nachystat na mísu mandarinky, pomeranč, jablko příp. nějaké domácí ovesné sušenky a když přijde velká chuť na sladké, tak mít tohle po ruce. Je fakt, že tenkrát jsem hubla úplně fantasticky rychle ~R^ Teď se snažím hubnutí rozjet... Zatím si dávám cíl shodit aspoň 5 kilo ale úplně ideální stav by bylo vrátit se na moji vyběhanou váhu 60 kilo - což se bojím, že vzhledm k tomu, že třicet už mi bylo je naprostá utopie ~8~ Ale potřebuju shubnout tolik, abych se mohla vrátit k běhu -dřív jsem běhávala 7 km denně a strašně po tomhle zase toužím!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.