| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já teď o tom hodně načetla a sháněli jsme info, protože děti dostaly penízky a chtěla jsem to pořídit. No když pominu, že xbox s kinectem - aby to bylo pohybové vyjde na docela velké peníze tak mě ještě odrazovalo to, že hry jsou na to nejdražší, kvalita grafiky sice super, ale dočetla jsem se, že pohyb přenášený do televize je dost zpomalený - tnz ty vyskočíš a už si dávno na zemi než to předvede postavička v televizi. To mě hodně orazovalo. Stejně tak výběr her na nintendo wii (to pohybové) je lepší - na xbox jsou spíš střílečky, bojové a tak ...

Takže nintendo wii jsou pak různé výhodné boxy (že to má třeba volant, nebo nějaké hry navic - je třeba kouknout, ale pokud máte Datard je tam za 3500kč sestva v červené barvě - je to vlasntě nintendo wii a u toho hra super mario, k tomu ještě asi 5 Sportovních her - plus tím, že jsme dokoupili druhý bezdrátový ovladač at můžou hrát dva tak k tomu byl disk s dalšími tuším 7 hrami.

Je to schované na vánoce, ale zkoušeli jsem jestli to funguje a dali jsem si s manželem turnaj v tenis a ´boxu a docela jsem se nasmáli :-) Ještě jsem ted sehnala na aukru volant za 99Kč a použitou hru - ale myslím že to bude synovi jedno s formulema - takže myslím, že u nás bude radost veliká.

Takže za mě nintendo wii ... grafika sice horší, ale pořiovací náklady třetinové, lepší výběr her ... a hodně jsem se už setkala s názorem, že stjně člověk když u xboxu jakože řídí auto (a jen to rukama dělá že drží volant je takové divné -takže spoustu lidí pak stejně bere do ruky něco aby se mělo "čeho chytit"

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.