Takhle obecně, jak to pojímáš ty, ne (rozpad eurozony mě moc neděsí). Měla jsem babičku narozenou r.1900, která byla od 4 let sirotek, sloužila u sedláka jen za byt a stravu, první boty dostala v 10 letech a to bydleli v horách. Zažila obě války. A podle jejího mínění prožila krásný život, byla šťastná. Pro nás nepředstavitelné. Dle jejího srovnání se máme moc dobře a mnoho věcí je zbytných. Ale mnoho věcí si za peníze nekoupíš. Třeba zdraví. Z nemoci strach mám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.