| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak před pár dny jsem tu řešila potrat jako téma, ve kterém jsem byla občas i obviněna, že je mi kocour přednější než miminko - kocour má akutní toxu a já jsem v půlce prvního trimestru, kdy je toxa nejvíce nebezpečná.
Není mi přednější než miminko. Kdyby byl, ani bych nevěděla, že toxu má, sama od sebe jsem mu nechala vzít krev a sbírala trus, vyšetření mě stálo 600 kč, aby mi doktor zavolal, že má akutní toxoplazmozu. V ten moment jsem byla delší dobu sama s dětma, manžel byl pracovně v cizině, měla bolavou nohu, na kterou nemůžu šlapat a už mám potvrzeno, že po ukončení 1. trimestru mě čeká operace, rentgeny, tak jsem uzlíček nervů.
Samozřejmě jsem nechala vyšetřit i sebe a dnes mi doktorka volala, že mám výsledky negativní ~:(
Tudíž jsem toxu nikdy neměla a nemám protilátky, je to v pytli.
Hned jak jsem se dozvěděla, že je kocour nemocný, obvolala jsem kamarádky a i chovatelku, od které jsem ho kupovala za těžký peníz - nikdo si ho vzít nechcce ani na pár dnů, natož na dýl. Nikdo, nemůže ani nikdo z rodiny, která převážně nefunguje ani jako rodina, ta část která funguje by zase musela někam dát psi, rotvajlera, křížence, který by ho slupli jako malinu...
Všichni se bojí, že to chytnou, že to chytnou jejich děti, jejich zvířata, i chovatelka ho odmítá...
Tak co mám dělat?
Prý má být infekční tři týdny - to je info z internetu, ale dnes jsem ještě volala na veterinu a tam mi řekli, ať ho dám pryč, že je pro mě velmi nebezpečný celé těhotenství a infekční může být až tři měsíce...
No a zas mě to dostalo. Nemám ho komu dát, obvolala jsem koho šlo, manžel taky...
Zbývá jedině útulek nebo ho strčit z terasy ( černý humor, samozřejmě )
Je to ragdoll, zlatej kocour, má nás rád, je to gaučák, nádhernej, hodnej, útulek by ho zabil...
Tak co dál? Platit 3 měsíce kočičí hotel? Jednak jsou beznadějně naplněné, Praha a okolí mají až do ledna narváno, jednak tři měsíce je dlouhá doba a na den cca 120 kč...ale stejně není místo...
Takže co? Nevíte o někom? Nebo nechcete ho snad někdo? Ač ho milujeme, tak ten strach je větší.
Nemám mu měnit záchod, ale musím, nikdo jiný to neudělá, manžel je každou chvilku pryč, kdybych to neudělala já, tak tam bobky zůstanou celé dny a tím stoupá dost i riziko nákazy...že to roznese, navíc na vzduchu se to stává infekčním.
Ano, mám u toho rukavice, myju si ruce jako šílenec...dáávám si pozor kdy co jím, ruce už mám vysušené, ale stejně, nějaké riziko tu je...
A už mi z toho začíná i hrabat.
A teď babo raď.... ~l~
On je ke všemu tak zlatej a za nic nemůže, je to v podstatě moje vina, chytil to ze syrového masa...o toxe jsem nevěděla....
Jak by jste to řešily vy?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.