| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám prosbu.
Logopedie je u nás dloúhodobá záležitost.
Nejstarší děcko chodí na logopedii od r.2008 - začínali jsem měkčením, L, sykavkama, prostě skoro všechno.
bohužel R se nedaří, už skoro rok přes průpravná svičení se valíme dopředu, ale spíš po milimetrech než metrech.
Dřív jsme každý den cvičili a dle logopedky to na nás bylo hodně vidět.
Bohužel se za tu dobu změnilo z hlediska logopedie více věcí.
První podstatná : sourozenec začal taky chodit na logopedii a co u prvního šlo pomalu, on zvládl za týden a to měl více vad - včetně K atd Takže jsou dnes v podstatě na stejné úrovni.
A druhá - naše logopedka se změnila. jestli jsem si někdy myslela něco negativního o nějakém sezení, tak te´d se chytám za hlavu. Náhradní logopedka má zcela odlišný přístup a motivace klesla ještě víc. Výměna logopedky není možná, dojíždění do jiného města se školou neskloubíme :o((

Nevím, třeba se to zlomí, až naskočí to "blbý" R , možná jsem už i z toho unavená i já.
Děkuju, že jste dočetli sem, pokud znáte nějakou radu, co s tím, budu ráda!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.