Dobrý den, všem, co mají rádi kočičky
.
Dostala jsem se do situace, kdy hledám nový domov několika koťátkům narozeným u nás doma naší (obyčejné domácí) kočce. Už se pár zájemců ozvalo, jednu kočičku se podařilo po různých peripetiích umístit doufám do dobrých rukou, jeden kocourek je rezervován na Vánoce. Mám na internetu několik inzerátů a dnes se mi telefonicky ozval zájemce, který by chtěl hned 2 nebo i 3 koťátka.Ale já mám strach, že to není to, co bych pro koťátka chtěla. Vyrůstají odmalička v bytě, mám už několik dospělých koček, většinou nalezenců, myslím, že mají u nás docela komfort
.
Pán bydlí v malé obci, v domku, má prý 2 kočky, ale nejsem si jistá, jestli jsou momentálně zdravé, říkal něco o veterináři a to tom, že mu radil nechat očkovat kočky....Podle hlasu se mi zdá, že se jedná spíš o staršího člověka, velmi špatně jsem mu v telefonu rozuměla. Jenomže koťátkům je už 3,5 měsíce a já se bojím, že si je nikdo už nevezme. Všichni předchozí zájemci chtěli kotě do bytu, někdy jako druhou či dokonce třetí číču a zdáli se mi O.K., jen to z nějakého důvodu nakonec padlo (vzdálenost, jednou si kočičku odvezli a u matky nové majitelky se snad objevila alergie, tak jsem si ji vzala zpátky). Zatím jsem pánovi přislíbila s koťaty dojet (nabízeli jsme i případný dovoz), ale nejspíš se budu rozhodovat na místě...Vlastně nevím, co se chci tady dozvědět, ale potřebovala jsem se vypovídat, mám z toho docela depku (udělat to rozhodnutí)
.