Přidat odpověď
Raduno - taky jsem netvrdila, ŽE OBECNÝ RECEPT.
Ptala jsem se, zda zkusila. Pro mne naprostá řehole. Mé tělo je naprosto bezsystémové, nefunkční běžně A TO JE DOST POCITOVÉ
Viz mé snídaně. Běžně vstávám mezi 6,30 - 7,00 - vypravuji děti do školy. Schůzky mívám následně, abych se ospršila atd... NESNÍDÁM, NEMÁM CHUŤ, NÁLADU - ač dětem připravuji.
Na dovolené? V lázních??? Vstáváme podobně A PROTOŽE VÍM, ŽE DO 13.00 JÍST NEBUDU, tak snídám.
Poslední dobou vstávám brzo i o víkendu a už fakt o hodinu dřív, abych měla ráno klídek... a v pohodě jsem se nasnídala bez ohledu na hlad či potřebu..
Možná na tom režimu něco je, jen jsem ho dosud neobjevila
Co se týče pravidelného jídla, fakt jsem vyzkoušela. VYPRDLA JSEM se na spoustu věcí, kalorické tabulky atd.. prostě pravidelný přisun. Pro mne naprosto šílené a navíc jsem byla pořád NAJEDENÁ. Jakože jídlo bych zkonzumovat měla a chuť nechuť - smůla Přísun!
Zafungovalo to, ale bylo to příšerný.
JO A KDO SPOLÉHÁTE NA KRABIČKY, nezkusila jsem, věřím, že jídlo pestré, vyvážené, spočítané, kvalitní, ale podle mého bude sebevíc voňavá a kvalitní dodávka k prdu, pokud nebudete celý den jíst a všechny krabičky vyluxujete večer nebo v noci.
A o tom jsem se bavit chtěla.
Předchozí