Přidat odpověď
Loni měla dcera kožené boty, kvalitní Superfity. Nepromokly,pokud se poctivě impregnovaly, jinak taky. Byla jí v nich zima. Tak dostala letos podobné jako měla mladší dcera loni (ohromná spokojenost). Takové ty polosněhule (kvalitní, kombinace umělé hmoty dole a takové té "šusťákoviny"). Ty pro změnu promokají hned. Nechápu to kudy. Asi stojí dítě v hluboké louži a teče to přes to gumové obložení. Ona přísahá, že ne. Jaký typ kupujete dětem 1-3 třída? Tchýně se vrhla do boje, že mám koupit kvalitní kožené. Až na ty ultra drahé, co jsme měli loni, tak všechny kožené promokly taky. Tchýně si odmítá připustit, že prostě při stylu užívání bot mým dítětem by nepromokly pouze celogumové zateplené holiny (což mi přijde zbytečné do školy a do družiny). Nicméně už mám druhou přednášku o tom, jak na týrané chudince šetříme, že jí nekoupíme kvalitní koženou obuv. Sama nekoupí nic, jen blbě kecá. Já bych klidně koupila další (ať mám pokoj od babizny a od manžela, přes kterého to ventiluje, a který je z toho naštvaný - na mě), ale vůbec netuším jaké. Díky za reakce (budu v práci, tak přečtu později).
Předchozí