| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Danielo, ono hodně záleží na botě....já je dost prohlížíma čtu než je koupím.....

tohle měl syn v první-má hodně úzkou nohu a tohle byli jediný co mu drželi.....a byli OK....každý mi říkal, že z humanicu křusky....jo beru to(boty tam kupuju vyjimečně,ale ty co jsem odtut měla- teda asi 3páry z toho jedny letní,za poslední 2roky všechny dobrý)...musím kupovat na poseldní chvíli nemám to štěstí, že by dětem vydrželi boty prostě jim roste noha...kluci měli dva roky jedny zimní boty jen každý 1X za 10 a 13let.... Takže čekám a občas už nic není.....
A tohle jsem impergnovala jen když jsem je koupila a neprotekli za celou zimu....a DAn je nešetřil...v té době chodil loužema......čím vyšší tím lepší.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.