Mám již 5 let Domo Bielmier - spokojenost maximální.
Ještě v době záruky se mi v nádobce cosi uvolnilo - byla vyměněná celá a od té doby je vše vpohodě. Náhradní díly k ní jsou pořád.
Rozdíl mezi 1 a 2 hákovou - v těstu žádné, obě vypracují těsto skvěle. Rozdíl je ale v nádobě a tedy tvaru upečeného chleba - 1 háková má výsledný tvar čtverec, 2 háková cihla. Já teda v nádobě jen zadělávám těsto z 90% nebo když peču, tak fr. brambory, sekanou... A ten tvar cihla mi prostě vyhovuje více.
Skvělé pekárny má Lidl - má je ale jen když jsou zrovna v akci. A mamina má tesco, taky už skoro 5 let - tenkrát jí ale dělala právě firma Domo, má jí taky naprosto vpohodě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.