Eta jako tuzemský výrobce? Hmmmm, dyk všechno dělá v číně a tady to jen prodává :-(
Eta pekárnu jsem doma měla - tuším Harmony, jen jsem jí vyzkoušela - vadilo mi na ní že než začne něco dělat, půl hodiny se zahřívá. Jinak mi přišla OK. A teď se mi od nich moc líbí ta poslední Duplica.
A ještě jak jsi psala o vnitřku nádoby - měla by být nějaká, která se vůbec neloupe - kdysi jsem o ní četla na Dámě v diskusi o pekárnách, zkus tam kouknu do přehledu pekáren, měla prostě jiný povrch než ty perkány klasické a to mi přišlo super.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.