Já si teda myslím,že kynutý těsta umím. Dělám je ručně i v pekárně bez předehřevu. Nikdy nevyndavám suroviny z ledničky předem. Do pekárny neohřívám nikdy, ani když používám kvasnice z mrazáku. Pro ruční zadělávání ohřívám tekutinu na kvásek. Nikdy jsem neměla problém, takže dle mého je předehřívání zbytečnost. Proto jsem volila i pekárnu bez předehřívání, zadělám těsně před odchodem, doladím hustotu těsta a mizím. S předehřevem bych musela počítat s časem na víc.
Jinak mám už několik let Fagorku, volila jsem jí pro velikost a největšího příkonu. Zvládne i hodně tuhá těsta. Po letech začíná vydávat divný zvuky, taky se pomalu poohlížím po jiné. Ráda si nechám poradit. Je důležité i aby pekárny byla hezká (to moje Fagorka není), stojí na viditelném místě. Pořád jí uklízet je nepraktické.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.