Já jsem to nějak neřešila, párkrát jsem vyzkoušela, nevyšlo to, tak dělám ručně. Ani nevím jestli moje pekárna takový program má. Takže by stačilo v pekárně umíchat a nechat vykynout bokem? Nepotřebují tučná těsta i pomalejší kvrdlání?
Teď jsem koukla, pekárna má nějaký program "briošky" mohlo by to být ono?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.