Opravdu mně to takhle funguje. Nastavuju na Siestě udělat kynuté těsto - mám na to program "těsto" jede 1:50 minut. Klidně když se mi to ale nehodím, tak to v té pekárně nechám ještě chvíli být. Jen teda co dělám možná nestandardně je, že máslo přilévám až k částečně zpracovanému těstu - někde jsem vyčetla, že by se nemělo máslo dostat ke kvasnicím dřív než projde s cukrem a moukou, takže chviličku vyčkám, a pak tam přileju roztavené vlažné máslo. No a těsto prostě musím ohlídat aby mělo správnou strukturu - většinou se řídím tím, aby nelepilo na ruce. Pak je možná míň hutné než je většina zvyklá z ručního zpracování - nebo teda moje maminka dělá opravdu hutnou, ale já si pomáhám podsypáváním polohrubou moukou silikonového válu, abych to spletla... nicméně vánočka je fakt skvělá a jako vatička