ze by rozdil byly seminka? Nevim, nevim: kdyz byla nova, tak jsem sice seminka davala. Pak byla vymena. Po te jsem mozna dala sezam ci len parkrat, ze by se to dalo spocitat na prstech jedne ruky.....v autorizovanem servisu se na me divali, ze je celkem normalni takovato reklamace nadoby. Poskrabane haky jako reklamaci neberou.... Teflon v nadobe vsak nebyl poskrabany, ale postupne se odlupoval....proste takove mapy bez skrabancu. Haky jsem mela poskrabane, to ano.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.