Od loňska na drahé boty kašlu. Každý rok jsme kupovala dceři boty v obuvi většinou s certifikátem a ve výsledku chodíme na ortopedii stejně, dcerka měla problém s klenbou a koleny....Musí nosit ortopedické vložky do bot z lékárny, které stojí okolo 200,-. Takže od loňska kupuju boty pro dceru klidně v Lidlu, či jiném hyper super za pár kaček a dám ji do nich iortopedické vložky - nohy se ji za ten rok co to takto praktikuju hodně zlepšily. Ptala jsem se na to ortopeda a ten mi to posvětil a navíc mi i poradil ať klidně prckovi dám boty po sestře, když do nich koupím pořádné vložky tak budou jak nové. Dcerce se spraví nohy a my ušetříme několik stovek za boty
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.