| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Byla jsem na tom stejně. Syn atop od 4m. Já myslela že ekzem je kožní nemoc , vyléčí se a bude to... Nikdo my nic bližšího neřekl ani dětská ani kožní, to až já sama si hodně přečetla na internetu..zakoupila knížku.. nebot jak jsme se dozvědela že se jedná o potravinovou alergii,jsem se v tom zprvu nemohla vyznat... ~a~
Bud v tom budeš sama a jen zajdi k dětské kvůli odběru krve,na test na co je alergický, nebo rovnou upaluj na nejbližší alergologii.
Já na alergu nebyla. Nám dělali testy v NEM když jsme tam ležely..
Testy negativní. Takže je tu vypozorovací metoda.
Opravdu doporučuji eliminační dietu, ted je na ní syn (nyní2 r). Pokud kojíš, tak i dietu drž také ~z~
A výsledky se dostavily!! Ekzém ustupuje. A ani syn nevyváděl když nedostal oblíbené mlíčko či banán. Ještě ani pořádně nemluví, výhoda. Tak nevydírá. Dietu si mužeš upravit podle svého uvážení, například že si k dietě ,,ponecháš,, pečivo s máslem na svačinu a na pití budeš podávat odzkoušený typ čaje apod. My máme jen černý PIGI,bez cukru(krátce vyluhovaný)
Najeď na stránku www.potravinovaalergie.info
Doporučuji i podávat probiotika.
Nej krém máme zatím vyzkoušený Lipobaze na RC.
Do koupele nej je od Linola- Olejová přísada do koupele.
Prací prášek Lovela.
Doporučuji 100proc bavlněné BÍLÉ punčochy(jako bývaly kdysi), bodýčka a pižamka.
My jsem se kortik.mastem taky nevyhnuly.. a tvaře náchylné máme hlavně v zimě.
Je to běh na dlouhou trať ~;(( přeju hodně štěstí!!!
Snad časem zmizí ekzém, jak kde kdo píše, věkem...~c~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.