| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, máme doma 5ti letého kocourka a 4 měsíční kočičku. Jsou to obě obyčejné české vesnické kočky. Kocourek se s náma hodně pral, pořád něco tropil a připadalo mi, že se nudí a že by mu prospěla ,,ségra". Takže jsem se byla podívat na měsíční kotě a hned mi přišlo, že je to stejnej malej lump jako ten náš doma - no potěš koště - je to asi 100x větší ďas ~:-D Spřátelili se asi za 2 dny, ale je fakt, že kočka je extrémně společenská a kamarádská. Dělají docela bordel, pořád se honěji po bytě a perou se a co jim stojí v cestě, to letí na zem :-) Ale naopak se navzájem mazlej a mejou a spinkaji spolu a je to moc roztomilý :-) Akorát straší kocour už nemá na nic čas a když je chvíle, tak hnedka spí. Ale to se snad spraví, až kotě trochu povyroste a zklidní se (doufám). Co je blbý - jak máme obě pohlaví - kocour je sice kastrovanej, ale veterinářka nás varovala, že stejně asi bude značkovat až kočka začne mrouskat a že budeme nejspíš muset kastrovat i malou. Prý taky mrouskaji 3 týdny~8~ No to se uvidí, zatím nevím. Jo a šíleně žerou, snad každých 14 dní kupuju granule a to mají ještě každej den kapsičky. Na jedno kočičí wc nechtěli, ale když jsem koupila druhý, začali oba chodit na obě wc~d~ Teda musím říct, že zpětně bych asi zvažovala pořízení kočky stejného pohlaví - to značkování je vážně na houby. Ale šla bych do toho, mají se fakt rádi a je s nima legrace :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.