No my máme doma v patře také studenou podlahu ale dcera je bez ponožek stále i když si hraje v ložnici a tak je tak 19 i méně. Nohy má otužilé. I celkově má teplotní komfort jinde. Já mám teplejší boty než ona a přesto ji stačí jen obyč ponožky. Já bych zmrzla. Nechala bych ji jen v ponožkach. Dcera nenosí backory ani ve školce. Nechce a zima ji není tak proč že? Snažím se v tomto přizpůsobit dětem. V jejich kůži nejsem i když úmysl mám ten nejlepší a sama mám potřebu tepla vyssí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.