Sousede pousteji ven samotne dvoulete prcky, fakt. To mi hlava nebere. Nejsme zadna vesnice. Holku jsem zacala poustet ven samotnou v 5. A to ji jeste casto kontroluji jestli nedelaji blbosti, protoze decka co byla nucena od dvou let se cele puldne sama venku zabavit dospela k delani neskutecnych volovin. V cele ulici je jeste jeden mirnejsi chlapecek, o rok mladsi, a kdyz jsou sami dva tak jsem v klidu, ale jak jsou pohromade vsichni, tak je to na palici. Kocarek s miminem bych ji nesverila ani nahodou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.