Přidat odpověď
Radu,
treba ja...manzel se vraci kazdy den z prace ve 20.00, to uz ma volno jen posilka, tak jsem zacla chodit 3x tydne tam. Ac to muze mozna znit paradoxne, energii po celem dnu se dvema malymi detmi nabiram prave tam, cely den se tesim, az v posilce vypnu a naberu novy elan do dalsiho dne. Pises, ze to povazujes za ztratu casu, treba ja si nejvic poctu prave v posilce na behacim pasu, take jsem vasniva ctenarka a po cviceni jdu rychlochuzi 40 minut na pase a ctu si Vankovou. Je to o prioritach, ja tedy neznam zadnou "uzitecnou praci doma", ktera by pro me byla prednejsi nez to jit se zrelaxovat, kdyz deti konecne usnou. Cvicim takhle uz od rijna a je to znat, nejen na tele ale hlavne na psychice a sebevedomi. Navic je tam celkem fajn parta, jak rodina, chodi tam i pomerne dost zenskych a stereotypni nazor, ze chlapi v posilce jsou vymasteny namistrovany borci je fakt mytus, takove jsem tam za celou dobu potkala tak 2 a zbytek jsou inteligentni, spise plasi a mili lide. Preji Ti, at to nevzdavas a najdes i Ty nejakou formu cviceni. Drzim pesti.
Předchozí