| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Manžel nás dostal do dost špatné situace.Díky své hlouposti nabral půjčky,pak neměl z čeho splácet,no a jsme tam,kde jsme být nechtěli.Nebudu řešit,jak se někdo do něčeho takového dostane.Dům jsme si pořizovali v době,kdy jsme ještě manželé nebyli,vlastníkem je manžel,já jsem jen spoludlužník v úvěru.Byl nařízený prodej,odhad ceny už je hotový,myslím,že do dvou měsíců bude dům v dražbě.Samozřejmě dlužnou částku prodej nepokryje.Je tam úvěr + cca 200tis. dlužná částka,prodej přes dražbu určitě nepokryje ani úvěr,který se musí vyplatit při prodeji.
On tak nějak pozapomněl,jak jinak než pro mé dobro a klid na duši,informovat mě o tom,co se děje,dokud mi nezačaly chodit soudní rozhodnutí o nařízených exekucích.
Moje otázka spíše zní...mám sbalit svých pět švestek a utíkat,ať alespoň zachráním svůj majetek? nerada bych se tady handrkovala s exekutory,co je moje co je jeho,bude jim to fuk.Bude mi to k něčemu? nic ze svých věcí dobrovolně prodávat nechci,nemíním je ani nechat těm exekutorským ... napospas~a~ I když manžel je jaký je,stejně si budu připadat jako největší sketa a přitom on si nezaslouží,abych v tom všem s ním zůstávala,protože mi neskutečně lhal ve všem podstatném~o~
Máte někdo nějakou užitečnou radu,co v takové situaci?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.