| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,
snad jsem ještě zabrousíš....
Jezdí k nám slečna z rané péče od Aply,zavolej jim a řekni,že máš zájem o jejich služby, my jsme museli asi půl roku čekat,než nám někoho přidělili.Oni ti pomůžou se začátkem,jak na to,je možno u nich navštívit kurs,zkusím ti něco přeposlat na email.

Ad komunikační kniha - u nás funguje zejména ve školce,má tam věci,hračky,předměty ze šklky a kartičkou si o tu věc říká,místo řeči podá kartičku.Pak tam mám přidělaný proužek,kde má fotku školky a pak fotku,toho,kdo ho ten den vyzvedává a co bude následovat,např. fotka školky - moje - nákupní košík/pojedeme nakupovat/ - fotka dcera /vyzvedneme ji z družiny/ - fotka našeho domu - prostě aby věděl,co ho čeká, i když už se hodně zlepšil a docela všemu rozumí,ale je to pro něj ujištění.

ad denní režim - na obložce u dveří máme dolů přilepný suchý zip(dlouhý pruh),nahoře je Maertínkova fotka a pak tam dávám kartičky,toho co ho čeká - např. oběd - procházka - návštěva - večeře - koupání - čistit zuby - spát
Mám nafocené reálné obrázky,existují i piktogramy.
Rozfázované oblékání,čištění zubů atd. my nepotřebujeme,ale můžeš si je nafotit a zalaminovat nebo ti je můžu nafotit a poslat mailem.

Každý autík je jiný,my už tak pevný režim nepotřebujeme,už mu to stačí jen řict a ví,kam jdeme.Já taky s ním už doma tolik nepracuji,chodím už do práce a ve školce s ním pracují hodně,tak má pak odpoledne víc "odpočinek".

Chápu,že to musí být náročné.|Když nám Martínka diagnostikovali,byla jsem zoufalá a hrozně jsem se v tom plácala,teď fungujeme celkem dobře.
Obrať se na Aplu a jeich ranou péči, oni ti ukážou,jak na to,poradí,vyslechnou,utřou slzičky~;((Kdykoli mi napiš na email,mám ho v nicku.Hodně štěstí!!!!M.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.