Kukurice, che to drzet hladinku ne tri brufeny majednou. Ja jsem byla cisteni kanalku se zubem a pri velky bolesti mi zubar dopeuci kombinovat. Brufen s paracetamolem, ale ne si vzit na jedou tri, ale mela jsem rozpis.
8.oo 600 brufen, 10.oo 500 paracetamol 12.oo 600 brufen, 14.oo 500 paracetamol a takhle to furt stridat. je to fakt lepsi nez si vzit tri prasky najednou. A vzit si ikdyz te to neboli..
Takhle jsem to meli doporuceny i pro dite po operaci. Samozrejme jine davkovani..
Jinak k soubezne diskusi o migrene, je to dobry i na migrenu, nez si vzit tri prasky najednou. Radeji jeden treab 2. hod pockat a dalsi..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.