A jaká je ideální snídaně? Já si neumím představit nedat si pečivo. Peču si doma celozrnný chleba a 2 tenčí malé plátky si dám, vyjde mi to i se vším kolem toho na max. 1500 kj. Dát si jen zeleninu, tak mi bude blbě. Čím nahradit pečivo? Je to vůbec nutné? Když mi to i s pečivem hodí za den max. 6000 kj a jsem spokojená a hubnu? Pečivo nemusí být až takový strašák, když se podává přiměřeně...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.