Já si chci podat PnP až mi bude dobíhat ten 1.stupeň.Prý se může stát,že nám vemou i ten.Budu bojovat alespoň za 2.stupeň.ZTP nám zamítli,takže prý nemáme nárok ani na příspěvek na mobilitu.Ale alespoň mám manžela,tak nějak přežíváme.Autismus má,ale aspergra - tam prý je pořád ještě problém při posuzování.Já v tom nevidím rozdíl,výchova je i tak velmi náročná .Musím to brát,jak to je a nestresovat se - jsou i mamky samoživitelky a ty jsou na tom mnohem hůře,teď po Novém roce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.