| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Maesto,

dítko mám druhé a srovnávat můžu bohužel pouze první medicínský porod se vším všudy s druhým přirozeným porodem ve Vrchlabí.

Nebe a dudy, samozřejmě, a pokud můžu soudit, projevuje se to i na těch dětech. Já vím, že každé dítě je jiné, tehdy jsem byla prvnička a teď už nějaké zkušenosti mám - ale - první byl uplakaný, kojení mi nešlom měla jsem ragády, sestry mě stresovaly příkrmy a že nás nepustí, nutili mě kojit v sedě, mě bolel sešitý nástřih, byla jsem vynervovaná, tak tak nás pustili domů, až když přibral sotva pár gramů.

Druhý syn je klidný, neustále se rozhlíží, kojení se rozjelo naprosto v pohodě, kojím si od začátku vleže, jak mi to vyhovuje. Hned třetí den se mi vytvořilo mléko a domů jsme odcházeli po 4 dnech s váhou vyšší než porodní.

Cítím se mnohem víc v pohodě než tehdy poprvé, po porodu jsem byla po 2 hodinkách klidu na lůžku zcela fit. Po prvním jsem doma pořád brečela strachy, že něco dělám špatně...

Teď mám momentálně trochu problém se srovnat s tím, že jsem prvnímu synovi nedopřála stejně krásný vstup na svět jako tomu druhému. Mám kvůli tomu dost výčitky~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.