A kvásek máš? Myslím žitný kvas, který se před každým pečením 2-3 krmí - místo droždí. Pokud ne, pozor s tou žitnou moukou, nemělo by jí být víc než 20-25% procent, jinak ti chleba (s droždím) nevykyne.
Doporučuju si kvásek udělat, návody i recepty najdeš třeba na www.kvaskovychleb.cz
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.