| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dari, to nejsou hurá akce, jen se prostě snažím kamarádce pomoc. Nepracuji v oboru, nikdy jsem nezažila, tak nemám zkušenosti a kamarádka také.

Sousedka, to je jiný případ - viz moje téma insolvence. Jsou manželé cca 4 roky, dluhy jsou samozřejmě za dobu trvání manželství. Ona - plný invalidní důchod, nějakých necelých 7 tisíc, on ukrajinec - plat dle sezóny - někdy 23 tisíc, někdy 12 tisíc, prý je to různé. Návrh jim zpracovávala nějaká firmy - infosin, přesně si nepamatuji, vyhodila jsem jejich vizitku. Uvidím sama s čím přijde.

A moje kamarádka - podniká cca 8 měsíců, příjmy téměř nulové, nic moc, přesně nevím, nechce se mi na to vyptávat. Nic jí exekučně nikdo neztrhává, to vím jistě.

Hypotéka doplatit 260 tisíc - hodnota bytu odhadem 250 tisíc.

Musím se jí ještě zeptat, jak to má s exmanželem, jestli jemu ztrhávají nějaké peníze apod. A hlavně si myslím, proč by měla kamarádka dávat insolvenci na celých 850 tisíc sama, jak jí poradil dnes právník, když dluhy jsou i jejího ex, hlavně jeho.

Nechci tu nějaké rozhřešení, prostě mě jen napadlo, jestli někdo něco neví, nezažil apod. To je vše.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.