| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Před 2 roky mě můj 3letý syn a 2 letá dcera přitáhli ze zahrady polomrtvé kotě.Dle veterináře ani né 3 měsíční.Kde se tam vzalo nevím-podezírám že ho někdo hodil ke psovi přes plot,jenže my nemáme psa zabijáka koček.Kotě kupodivu přežilo(když jsem ho vzala na veterinu mělo blechy,svrab a zápal plic,veterinář moc šancí nedával)a na děti nedá dopustit.Zatímco mě klidně kousne či škrábne pokud ho něčím naštvu-třeba aplikací léků-tak děti kdyby jí zabili,tak na sobě nemají ani škrábaneček.Nikdy nezapomenu jak mě můj zhruba 3,5letý syn přinesl nebohou kočku tak,že jí držel za krk a tím jí škrtil.Kočka pomalu modrá,ale vůbec jí nenapadlo že by mohla škrábat a synek radostně hlásil"maminko podívej,kočka už má velké zuby"~:-D Podotýkám že v té době byla kočka už 7měsíční,naprosto zdravá a dost velká.~q~Takže za mě,kočka a batole klidně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.