| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pawlo, napsala jsi, že učitelka udělala chybu, protože holku neuhlídala~d~
dále v diskusi jsi napsala, že vlastně ne, že chybu udělala, protože nezavolala policii a nejistila si svůj vlastní zadek~d~
zcela jsi přehlédla informaci, že učitelka již po vystoupení z tramvaje obratem díky telefonátu věděla, že holka je doma a téměř ihned telefonovala matce, že má dceru doma, uteklou z tramvaje.
když se ti různé diskutérky (včetně mě) snažili tu poslední věc vysvětlit, tak jsi přepnula do ublíženého tónu - "že je chudák učitelka a súpratek dítě", což samozřejmě je ironie a nikoli tvůj názor. Pokud ti v diskusích opakovaně píšou, že je z tvých příspěvků cítit nenávist k učitelům, měla by ses nad tím zamyslet, třeba mají pravdu. Moje příspěvky z toho vynech, protože já znám nějaké věci (a slibuju, že je nebudu vytahovat, mrzí mě totiž naše nedorozumění - opravdu) ze tvé minulosti ale ostatní nicky je neznají~d~
dejme si radši oddech. Nechci dělat zlou krev, mám tvoje příspěvky ráda (věsšinu~f~), bývají inteligentní a k věci~3~~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.