Kudlo,diskusi založila Zufi,ne dotyčná učitelka,takže,a asi to byla chyba,jsem neměla za to,že je nutné ji první vyjádřit podporu,morálně pozvednout a pak velice opatrně vytknout chyby.Tohle já fakt neumím a nevidím to jako nutnost,že se zvedla kritika od lidí,kterých se to netýká a kteří vpodstatě kromě toho,že vyjádřili jak je to strašné,je věc druhá,no oběsit se fakt nepůjdu.
Stává se mi to i při přímém kontaktu,raději řeším praktické věci a fakta,bez toho abych to prolínala větami typu"panebože jak to mohla udělat?" apod.Protože to už v tu chvíli není důležité,já nevím jestli učitelce pomůže,že ji 35 lidí napíše,že holka je spratek,podle mě má větší hodnotu informace,že by si měla vyžádat metodiku a konkrétně popsaný postup třeba od Mikeš,ale můžu se mýlit.Konečně tady už jsem asi argumenty vyčerpala.Jo ještě,hodně lidí rozčílil můj první příspěvek,kdy jsem psala,že to zanedbání je,to je jistě tenký led a pravda je,že jsem nevěděla to co v tématu nebylo a situaci měnilo,na druhou stranu,ale dokud se okolnosti neprošetří,tak se to jako zanedbání řeší,takže úplně od věci to není.