| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo,diskusi založila Zufi,ne dotyčná učitelka,takže,a asi to byla chyba,jsem neměla za to,že je nutné ji první vyjádřit podporu,morálně pozvednout a pak velice opatrně vytknout chyby.Tohle já fakt neumím a nevidím to jako nutnost,že se zvedla kritika od lidí,kterých se to netýká a kteří vpodstatě kromě toho,že vyjádřili jak je to strašné,je věc druhá,no oběsit se fakt nepůjdu.~;)Stává se mi to i při přímém kontaktu,raději řeším praktické věci a fakta,bez toho abych to prolínala větami typu"panebože jak to mohla udělat?" apod.Protože to už v tu chvíli není důležité,já nevím jestli učitelce pomůže,že ji 35 lidí napíše,že holka je spratek,podle mě má větší hodnotu informace,že by si měla vyžádat metodiku a konkrétně popsaný postup třeba od Mikeš,ale můžu se mýlit.Konečně tady už jsem asi argumenty vyčerpala.Jo ještě,hodně lidí rozčílil můj první příspěvek,kdy jsem psala,že to zanedbání je,to je jistě tenký led a pravda je,že jsem nevěděla to co v tématu nebylo a situaci měnilo,na druhou stranu,ale dokud se okolnosti neprošetří,tak se to jako zanedbání řeší,takže úplně od věci to není.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.