| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobry den, potrebovala bych poradit. Vcera mi bylo ve skolce sdeleno, ze muj syn (5,5 let) rekl jedne holcicce, ze si prinese nuz a zabije ji. Byla a stale jsem z toho v soku. Reditelka byla sama prekvapena, jelikoz je syn jinak moc hodny, neagresivni, kolektivni. Cele se to udalo tak, ze si syn hral s jednim chlapeckem na pejsky, okolo sedely holcicky, on najednou vstal a tuto vetu rekl jedne holcicce, co sedela u nej. Takze zadna vypjata situace, zadna hra na piraty, ci cokoliv, kde by se mluvilo o zbranich. Proste z niceho nic. Syn mi rekl, ze ho to najednou napadlo v hlavicce a ze to musel rict. Nic agresivniho k tomu nepridal, jen rekl tuto vetu. Jinak je opravdu hodny, dost zivy, ale nezlobi, ma jeste mladsiho bratra (3r), se kterym ma dobry vztah, nekdy se hasteri, ale nic neobvykleho. Nekdy prinese ze skolky sproste slovo, ale jinak vse v normalu. Je tedy hodne soutezivy a neumi vubec prohravat, to je jedine trochu negativni chovani.
Poradte, mam jit k psychologovi? Nebo jak to resit? Vcera jsem ja i manzel s nim vedla diskuzi, zkusili jsme mu to vysvetlit, zakazala jsem mu hrani na telefonu (nehraje nic bojoveho, jen skakaci panacky). Okoli mi rika, ze se to proste stava, ze to ma z televize, ale ja nemohu pochopit, ze muj synek, jinak opravdu strasne milej kluk, rekl tak hroznou vetu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.