Přesně - v obchodě do mého syna strčela jedna spěchající nakupující a ona spadl do regálu plného alkoholu a dost lahví se rozbilo. Pojišťovna vše proplatila, já nic. A taky jednou syn odřel nechtěně kolem auto na sídlišti - taky dostal pán zaplacenou škodu a byli jsme rádi oba. A u známých na návštěvě upadl na notebook a urval ten deklík s obrazovou - i tehdy pojišťovna platila. Ne, já jsem ráda, že ta možnost tady je.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.