| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Měla jsem prášky, náplast a kroužek.

Náplast byla dobrá, nic mi po ní nebylo, neodlepovala se mi víc než jen okraje, na ty se pak lepilo oblečení, dost bolelo sundavání a rozhodně nebyla neviditelná :-), ale bez problému. Akorát jsem ji nemohla mít na zádech, vadila mi na ledviny - nosila jsem ji na ruce

Kroužek jsem měla jen chvilku, ale byla jsem spokojená, nevypadával, při sexu nikdy nevadil, jen to byl zvláštní pocit, že tam furt něco mám ~k~

MS jsem měla naprosto normální, ale s tou problémy nemívám a mám jí pravidelnou od samého začátku.

Teď už HA nemám 4 roky a je mi líp. Ovšem to, že jsem se cítila "jinak" jsem poznala až po definitivním vysazení HA. Bála jsem se, že neotěhotním, až budu "potřebovat".

Já bych nešla do injekcí a podobně, protože když mi po nich bude zle, tak se nedá nic dělat, nemůžeš to sundat, vysadit apod ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.