| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Před dvěma a půl měsíci k nám přibyla kočka. Teď má 7 a půl měsíce. Odvážela jsem si z jednédomácnosti malou tgřici, která se změnila za pár dnů v přítulné kotě, které mě následuje na každém kroku, tulí se, lísá se, hřeje mě, olizuje mě... je jako dítě, buď je všude, a u ní to platí doslova, budí nás ráno, potom se nají a padne a nic ji nevzbudí. Čistotné, hloupé, roztomilé. Vleze si večer ke mě do postele a vesele si přede a mě hřeje. Prostě kde jsem já se mi zdá, že je i tulící se kočka.

Toliko moje část.

S dcerkou jsou jako dvě děcka. Jenže toto menší dítě s drápky je vystrkuje zrovna na moji dcerku (na mě taky zkouší, ale na ni ode mě platí rázné ne! až se sama divím). Už z dálky na ni prostě číhá. Vidím, jak se přikrčí, pozoruje, vystartuje, skočí, a buď jen "boxne", ale hodněkrát vytáhne ty své drápky a už jsem nejednou natírala menší msítečka. Spíš na nohách. Jenže teď dcerka se k ní sklonikla, když ji zakryla dečkou, protože jsme větraly, a v okamžiku se dcerka drží za oko. Naštěstí "jen" chňapla pod oko bez drápků, i když dcerka tvrdí, že s drápky. Na kůži nebylo nic. ale ta hrůza, kdyby se trefila do oka, vč. drápků.

zdá se mi, že kočka mě bere jako mamku a dcerku jako hračku, či snad něco podobného. ode mě si nechá snad všechno, i když samozřejmě odsud podsud. ale u dcerky... kočka není kastrovaná, už jednou mrouskala.

otázka zní - nakolik se změní chování kočky věkem, popř. věkem a kastrací? je jí 7 a půl měsíce, je chovaná v bytě, skákat má dovoleno všude, přístup taky všude skoro, živená v pořádku... pokud je změna nulová, nebo tak, jsem ochotna nechat kočku "utéct" (moje vymylšená verze pro dcerku, v reálu bych ji našla hodnou rodinu, snad pouze s dospělími), i když jsme si s kočkou my dvě na sebe zvykly ani jsem to nečekala, tak přeci jenom je na prvním místě dcerka. jsou takové všechny kočky? nebo jen ta naše? nebo jen v tomto věku? proč je naše kočka taková?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.