| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no a o superfit jsem zacala ted pochybovat, maji tu ve sportu krasne kozene kotnikove tenisky, na strane na zip, takze idealni na zahradu do skolky....ale...na zacaku skolkoveho roku jsem od nich koupila backorky....vzdycky kupuju backorky drazsi, kvalitnejsi cca 25eur, nikdy nebyl problem, dcera taky boty nijak nenici....ale co se z tech superfitek vyvrbilo? V patek jsem je vymenila za jine, takhle orvane backorky jsem jeste nevidela, latka fakt nic moc a to byly backorky taky za 25eur a vsude jsem tu cetla, ze to jsou vyborne boty, tudiz jsem usoudila, ze by mohly byt backorky vpoho. Tak tuhle znacku za me nikdy vice, ac se mi tenisky libi, asi ne. Leda ze bych chtela 1200kc vyhodit oknem a za 2 mesice zrejme kupovala jeste dalsi~a~...ale jinak mam na litani po zahrade ve skolce osvecene adidas ci nike~;).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.