| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Val - já vím~;)
Jenže ono to není tak jednoduchý. Vím, že je v jednom kole a maká jak barevná, to fakt jo. Jenže vím taky, že jak je většinu volného času u toho přítele, tak tam je systém - co si kdo našpiní z nádobí, to si taky umyje, poslední myje a uklízí kuchyň /podlahu apod./. Teď je tam i jeho sestra, takže vzhledem k tomu, že nepracuje, tak uklízí byt krom toho pokoje, kde je přítel s dcerou. A protože se tam dceři ztrácelo a ničilo prádlo /perou na dost stupňů a dost věcí si přivlastňovala sestra jejího přítele a pak byly zbytečný boje/, avivážují /dcera je na to alergická/, tak vozí prádlo domů na vyprání. Jenže dřív jezdila třeba na celý den nebo přes noc cca 1x týdně, kdy já sice její prádlo prala, ale ona zase vše žehlila a své si uklidila, ale teď už ne, tudíž přijede, vysype tašku, vezme čistý, rozhrabe si skříň, jede na kolej, přijede z koleje, vysype tašku, vezme čistý a jede k příteli a tohle se pořád opakuje. Už toho mám fakt dost. Byla dohoda a ona ji přestala dodržovat. Minule jsem vypěnila, přijela večer, já právě uklidila kuchyň. stůl, udělala si jídlo a nevím, co ještě a čumím - brajgl na stole, prej no a, taky by to jednou mohli uklidit kluci? To jsem vlítla do pokoje přítel nepřítel s tím, ať to jde ihned uklidit, že skutečně si nebudeme pořizovat služebnou, protože ona má prý uklízení dost.
Myslím, že začíná zneužívat situaci a je načase říct DOST.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.