Val - já vím
Jenže ono to není tak jednoduchý. Vím, že je v jednom kole a maká jak barevná, to fakt jo. Jenže vím taky, že jak je většinu volného času u toho přítele, tak tam je systém - co si kdo našpiní z nádobí, to si taky umyje, poslední myje a uklízí kuchyň /podlahu apod./. Teď je tam i jeho sestra, takže vzhledem k tomu, že nepracuje, tak uklízí byt krom toho pokoje, kde je přítel s dcerou. A protože se tam dceři ztrácelo a ničilo prádlo /perou na dost stupňů a dost věcí si přivlastňovala sestra jejího přítele a pak byly zbytečný boje/, avivážují /dcera je na to alergická/, tak vozí prádlo domů na vyprání. Jenže dřív jezdila třeba na celý den nebo přes noc cca 1x týdně, kdy já sice její prádlo prala, ale ona zase vše žehlila a své si uklidila, ale teď už ne, tudíž přijede, vysype tašku, vezme čistý, rozhrabe si skříň, jede na kolej, přijede z koleje, vysype tašku, vezme čistý a jede k příteli a tohle se pořád opakuje. Už toho mám fakt dost. Byla dohoda a ona ji přestala dodržovat. Minule jsem vypěnila, přijela večer, já právě uklidila kuchyň. stůl, udělala si jídlo a nevím, co ještě a čumím - brajgl na stole, prej no a, taky by to jednou mohli uklidit kluci? To jsem vlítla do pokoje přítel nepřítel s tím, ať to jde ihned uklidit, že skutečně si nebudeme pořizovat služebnou, protože ona má prý uklízení dost.
Myslím, že začíná zneužívat situaci a je načase říct DOST.