| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tenhle týden jsem byla v jednom místním centru pro hubnutí, jen tak na výzkum.
Podstava - bezplatná konzultace, změření tělního tuku apod..BMI, sestavení jídelníčku - a doporučený nákup - ČERVENÉHO ČAJE, NĚJAKÉ ZVLÁŠTNÍ GRANULOVANÉ VLÁKNINY, co se přidává dvakrát denně do jogurtu, plus něco na odbourávání tuků, plus ten jídelníček.

Tak mi vyšlo, že když si seženu červený čaj a tu vlákninu levněji, mám účinek stejný, protože jídelníček už vzhledem k televizi znám.

Máte někdo zkušenosti s tím červeným čajem /jako je zelený, bílý/ a nepoužíval jste granulovanou vlákninu /na pohled i ochutnání fakt taková drť jako je granulovaný čaj, takže si dovedu představit, že pojídat to dvakrát denně v jogurtu může mít docela účinek, je to jako kartáč na zažívání.

Ptala jsem se v lékárně, ale všude znají jen práškové Psylium nebo tablety.

Tímto zavádím jednak diskusi na tohle téma - jestli má někdo s výše uvedeným osobní zkušenost, nebo ví, kde tyhle přípravky levně sehnat.

Jako kupovat to za ceny, které firma nabízí je docela ~Rv to by měsíčně jen přípravky mohly vyjít na 1500-2000 o jídelníčku nemluvě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.